martes, 16 de diciembre de 2008

Notes!

Amb tot el lio de la presentació ens vam oblidar de donar-vos les notes dels altres grups, perdoneu. Avui mateix us les escanejarem i us les farem arribar per correu.
Mar i Marta

domingo, 14 de diciembre de 2008

Nous candidats

Us penjem els candidats nous!!







...

bueno profes...hem estat parlant i veiem que ens queda moltissima feina, teniem l'esperança de que ho acabariem perquè en el fons erem tres amb la montse, després d'aquesta notícia, hem estat organitzant la feina que ens quedava ja que en teoria lo dels candidats i altres coses ja no podem comptar amb elles...a dia d'avui veiem que no ho acabem, i que si ho acabessim entregarem una "merda" de treball i no és el que volem perquè creiem que ens hem esforçat molt les dues com per ara treure aquest resultat.Sincerament us volem preguntar si ho podem entregar més endavant...de moment tenim fet el que hi ha en el blog i la revista l'anem fent...això no és presentable per aquest dilluns i ens sap molt de greu...Esperem la vostra resposta...
Gràcies!

sábado, 13 de diciembre de 2008

Ultima Noticia!

Bueno ara si que ja és oficial, la Montse ens estava donant una mínima ajuda i havia de portar les dues candidates que tenim en el partit. Ara mateix, ara! a les 23.00 de la nit del dissabte ens diu pel messenger que deixa el grup i la uni, i es desconecta sense donar explicacions!!!!! Tot això sense donar-nos la informació evidentment. Així que genial! Ara ens toca trobar a dos candidats nous i fer-los les entrevistes i les fotos...

PORTADA REVISTA!!!

Hem fet varies proves de la tapa de la revista!!!!Nosaltres ens quedem amb la segona opció el mes segur....!!com ho veieu?
Ah!!hem triat aquest nom "transaprencia"a la revista ...fem referencia a la ideologia del partit en el sentit d'estar bé en tu mateix, de coneixer el teu interior....ser una persona TRANSPARENT, amén...ja ens enteneu!!!.......
Gràcies!!!










CARTELLS!!!!!

La nostra proposta del cartell és adaptar mitja cara dels candidats en un format quadrat dels 3 colors que caracteritzen del nostre logotip(verd -lila-veige). En un principi mentre no podiem fer les fotos vam estar provan amb una foto trobada al google d'una noia per a fer-nos una idea.(aquesta proposta de la noia és el model aconseguir més o menys, aconseguir aquesta sensació de puresa, senzillesa...Estamos en ello)
L'altre dia vam fer unes fotos d'un dels candidats pero no hi havia llum del dia perque era de nit i no queda bé!però tot i aixi al final hem pensat de penjar-vos aquestes proves perque ens doneu la vostra opinió i així poder retocar millor els cartells quan tinguem les fotos més profesionals i amb llum del dia!!!!

(no us fixeu massa com està retallada la foto... no es definitiu!)

Gracies!!!!!!!!!!!!!:)





viernes, 12 de diciembre de 2008

Lloc triat per a la escenografia!

Per fer l'event hem triat la sala de reunions de l'Hotel Omm! Creiem que és suficientment gran per poder fer el meeting i l'hotel és molt atractiu per a donar un aire més modern al nostra partit. L'hem triat perquè veiem que ens ajuda a crear l'ambient que voliem. Allà crearem la nostra escenografia, que encara l'estem retocant. La nostra idea és utilitzar només l'espai, tots els elements que hi ha els treuriem.
La Montse ha pensat un escenari amb un atril que ara us penjarem!


jueves, 11 de diciembre de 2008

Vida dels nostres candidats!

María Asunción Ramírez Mata
María Asunción tiene 40 años y es considerada como una mujer muy luchadora. Ha tenido una vida difícil. Cuando nació, su madre la abandonó en la puerta de la iglesia. Creció y se crió sin el calor de una familia en un orfanato dirigido por monjas. Cuando cumplió los 7 años fue adoptada por una pareja que no podía tener hijos. El formar parte de esta familia le hizo valorar más aún este concepto. Sentirse protegida, estar entre personas que lo dan todo por ti y sentirse muy querida. Estos sentimientos destacados influenciaron mucho en su vida, el valor de la familia significa mucho para ella.
Unos años después siendo muy jovencita se quedó embarazada, al principio tuvo sus dudas, pero entonces pensó en su vida pasada. Había aprendido a valorar la vida y ahora no podía negársela a una criatura, así que no abortó y tuvo el bebé, su familia en todo momento estuvo a su lado y ahora se siente afortunada de tener a su hijo con ella, le ha hecho muy feliz. Más tarde, después de todo, quiso dedicarse a la enseñanza para inculcar sus valores a los niños para que sepan enfrentarse a la vida. En su trabajo conoció al que sería su futuro marido. Se casaron por la iglesia ya que eran los dos católicos y tuvieron a su primer hijo 9 años menor que Daniel, su primer hijo. Al llevar una vida más familiar se planteó participar en este partido ya que le daba la oportunidad de poder defender aquellos valores que enseñaba en la escuela.
En este partido quiere luchar por los valores de la familia, el valor de la vida, muy importante para prosperar, la importancia del valor de seguir adelante. En definitiva, una mujer luchadora con una gran experiencia moral decidida a defender y a crear un mundo con valores, un mundo mejor.

Arturo García Pons
Arturo es un jóven de 28 años, emprendedor, soltero y sin hijos. Su sueño siempre ha sido poder defender a las personas e intentar ser justo ayudando a crear un mundo mejor. Su abuelo tuvo algo que ver sobre el pensamiento de justicia, ya que dedicó parte de su vida a ser misionero, ayudando a gente que lo necesitaba en Bolivia. No lo veía mucho pero su contacto semanal por carta fue suficiente para despertar en él su lado solidario. Siguiendo sus valores e ideales decidió estudiar derecho. Hace un par de años acabó la carrera y se puso a trabajar, a defender como él siempre había soñado. Pero pasados unos meses le brindaron la oportunidad de formar parte del partido en el que su abuelo trabajaba. Lo aceptó. Cogió el cargo con ilusión y fe, siguiendo sus ideales podía transmitir todo aquello que sentía él a los demás. Admiraba a su abuelo y quería que la gente supiera el bien que se podría hacer entre todos. Es un joven decidido, trabajador que intenta transmitir el mismo espíritu a la juventud, abrir y enfocar los ideales del partido a toda clase de público, es un aire fresco, con ideas emprendedoras, quizás el giro que necesita este partido.

Juan Antonio Casas Alsina
Juan Antonio es un hombre de 56 años con las ideas muy claras. Muy influenciado por la educación que recibió de sus padres. Un hombre responsable, respetable y conservador de los valores cristianos.
Ha vivido una infancia regida por el respeto y el miedo a expresarse libremente, por eso ahora teniendo la oportunidad de poder cambiar, quiere aplicar el concepto y los valores cristianos a nuestra vida. Ve en la actualidad una humanidad a la que se le está olvidando las normas de civismo, una humanidad que cada vez se desmadra más. Gracias a su infancia en tiempos duros puede valorar y sacar una cosa positiva de entonces, y es que gracias a los valores que el cristianismo imparte desde el momento en que nacemos y la educación que tenemos católica nos enseñan las normas y la educación para poder convivir con el mundo. Es muy importante tener unos valores a seguir.
“El mundo parece una selva donde nos comemos unos a los otros, sin piedad. Hay que cambiarlo, y el único modo es a partir de la religión, que nos enseña los valores a seguir, la educación y nuestro comportamiento, los conceptos, etc.”
Piensa que actualmente el concepto de familia se desvanece, la dignidad se pierde, el significado de la vida ya no importa. Hay que prohibir los abortos y la eutanasia porque va en contra de la vida, se debe valorar la familia, debemos vivir con el fin de crear un mundo justo y mejor pero hay que actuar ya y de una forma radical porque sino el problema del mundo irá a peor y no tendrá solución.
Us sembla bé si fem l'acte en alguna sala d'un hotel?

Una pregunta!

Estem pensant en els discursos dels candidats, ja els tenim casi a punt! però no sabem com fer la presentació. Ens agradaria fer un vídeo però no sabem com quedarà... hem pensat també en gravar només la veu i passar imatges relacionades amb el que diuen.., però no ens convenç!
Què en penseu? Què ens recomaneu?

Desesperació!

Ens estem agobiant molt...tenim moltissima feina i estem molt perdudes! Casi tot el treball és gràfic i ens costa molt, no podem amb tot i estem desesperades! No sabem ni per on començar.
Voliem fer un vídeo pels candidats i no podem perquè no en sabem, la revista no sabem com presentar-la... Anem fent una mica de tot, però sabem que el resultat serà dolent, som dues d'interiors treballant al 100% i no donem a l'abast! I sense gràfic..es fa molt més díficil.
Intentarem controlar-ho tot com puguem. El cap de setmana anireu comentant-nos? No és que siguem pessimistes, però creiem que no arribarem al nivell general de la classe.
Gràcies. Seguim treballant.

miércoles, 10 de diciembre de 2008

Gràcies pels consells! Seguim treballant!

Espai!

Ja tenim una idea de l'espai, però no havíem penjat res encara perquè ens hem centrat més en la part de gràfic, que ens porta molt més temps ja que no en sabem... Però tenim un espai pensat. T'hem penjat un esbòs de la idea! El lloc concret no el tenim massa clar...perquè volem donar-li un toc modern. Havíem pensat en la sala d'un hotel de disseny, però no sabem si és desviar-nos massa del tema del nostre partit...

Aquí tel posem i tot seguit te'l explicarem:




Es tractaria d'una sala amb colors clars que suggereixin puresa. Tot el que hem triat per aquesta sala, el que volem és que creï sensacions als assistents. Per això hem col·locat unes escletxes de llum al sostre i unes pedres blanques als dos extrems de la sala cobertes amb un vidre.
Volem crear un ambient de relaxació, que inspiri pau.
A les dues parets laterals hi hauria dues projeccions d'imatges que ens produirien també aquestes sensacions.

Què et sembla?
No sabem si ens hem anat una mica del tema amb l'espai, però la nostra idea per aquest partit és captar la gent a partir del que senten. Creiem que amb els nostres ideals captariem bé al nostre públic d'aquesta manera i així no seria un públic tan limitat com si representem el cristianisme.

Pregunta de les imatges

Holas Francesc!!ok!ja deixem lo del logo....ja esta triat!!el que ara ens preocupa es que ens hagis dit que aquestes imatges no et fan el pes....pq dius que no son modernes?no entenem quin tipus d'imatges hi posaries innovadores...ens podries dir algun exemple per "ambientar" d'una altra manera la revista?
Gràcies!

domingo, 7 de diciembre de 2008

Altres proves amb el logo































logo!

Falta modificar la tipografia, que no ens acaba d'agradar, però hem retocat el logo, a veure que et sembla!


prova revista

Hem estat investigant com funciona el Illustrator i hem fet alguna prova.. us la penjem perquè veieu la nostra idea per la revista. Consistiria en posar-hi de fons les imatges que us haviem ensenyat anterirment per produir diferents sensacions. El text d'aquest article no és real, estavem fent proves. Creieu que pot quedar bé així?


viernes, 5 de diciembre de 2008

Algunes imatges per crear sensacions a la revista























Algunes imatges per als articles























Fotografies i ilustracions

Estem buscan imatges que provoquin sensacions, volem enfocar la revista amb temes que arribin a la gent... pero amb imatges seductores i amb un missatge directe. Totes aquestes fotos per ambientar i destacar la revista. Per altra banda, la secció d'articles la volem caracteritzar amb ilustracions, no amb fotografies...
Com ho veus?creus que serà un canvi molt fort si compaginem fotos i ilustracions en una mateixa revista?
Gràcies

Imatges per l'article sobre l'eutanasia


















Perfecte! a veure si el trobem! gràcies!

Revista Colors

Hem estat buscant la Revista Colors per agafar idees per la nostra revista i no la trobem, sabrieu dir-nos on podriem trobar-la?

Gràcies!

jueves, 4 de diciembre de 2008










Canvis al logo!

Hem estat pensant en el logo. Hem buscat imatges d'historia de l'art que fessin referència d'una forma indirecta a la religió i no ens ha agradat el que hem trobat..així que hem intentat fer el logo barrejant la iconografia de la religió i de la interiorització. No ens en sortim massa bé, ens podria-ho ajudar? Us adjuntem imatges i proves que hem fet..

Gràcies.